2c8 Approve - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2c8 Approve

2c8 Approve

2c8 Approve är den kostnadseffektiva webbappen för de inom verksamheten som enbart ska godkänna, granska och lämna feedback på era modeller. Fokus för webbappen är att involvera processägare, chefer eller andra liknande roller, utan behovet av en licens i varken 2c8 Modeling Tool eller 2c8 Lite. Med 2c8 Approve sänker vi tröskeln för att säkerställa kvalitén av era publicerade modeller – på riktigt.

Är ni intresserade av att komma igång med 2c8 Approve?

Snyggt, modernt och enkelt

  • Säkerställ att det är rätt personer i verksamheten som godkänner era modeller
  • Smidigare att få feedback på vad som saknas, vad som ska ändras eller vad som var bra i modellen du skickade in.
  • Mer kostnadseffektivt alternativ för de användare som enbart som granska och godkänna modeller.
  • Smidigt, enkelt och modernt gränssnitt anpassat efter både mobil, surfplatta och dator.

Vad innebär 2c8 Approve för dig?

Alla användare av 2c8 Modeling Tool och 2c8 Lite kommer få tillgång till 2c8 Approve för att granska och godkänna modeller.
2c8 Approve kommer att fortsätta utvecklas för att göra upplevelsen av att granska, godkänna och lämna feedback på era modeller ännu bättre. Webbappen är sömlöst integrerad med de installerade applikationerna och fungerar lika bra på mobiltelefon som på datorn. Detta innebär att du kan granska och godkänna modeller när som helst, vart som helst samtidigt som godkännandeflödet blir mer effektivt. 

När kommer 2c8 Approve?

Under våren 2022 kommer vi släppa version 5.4 av 2c8 Apps och därmed 2c8 Approve till våra kunder. När datumet för release är fastställt kommer mer information komma ut. För att kunna använda 2c8 Approve behöver ni alltså uppgradera till version 5.4 av 2c8 Apps. Både server och klient behöver uppgraderas.

Skulle ni vilja börja använda 2c8 Approve redan nu? Gör en intresseanmälan på knappen nedan.

 

2c8