Intresseanmälan miniutbildningar och diskussionsforum - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Intresseanmälan miniutbildningar och diskussionsforum

Intresseanmälan miniutbildningar och diskussionsforum

På modelleringsforum dag 2 erbjuder vi ett antal miniutbildningar. I år kommer du att kunna gå på två av dessa. Sista passet kommer i år att bestå av diskussionsgrupper där vi hoppas att vi kan bidra till bra diskussioner och nätverkande mellan er som deltar på forumet.

(Detta är en intresseanmälan och vi garanterar inte att alla utbildningar kommer att hållas och att du kommer att kunna gå på båda dina val. Vi gör vad vi kan för att tillgodose så många som möjligt.)

Miniutbildningar

Processförvaltning – Hur skapar vi förutsättningar för att förvalta våra processer över tid?

Publicera modeller – Lär dig använda webbprofilen för att presentera modellerna för medarbetarna i organisationen.

Användarhantering, rättigheter och Admin Tool – Få en inblick i vad du behöver kunna som administratör för att hantera användare, rättigheter och administratörsrollen.

Urval, listor och matriser – Organisera och strukturera informationen med hjälp av listor och matriser.

Modellera rätt – Modelleringstips för nya eller erfarna modellörer som vill ha tips för en snabbare och mer effektiv modellering.

Informationshantering – Hantera och dra nytta av informationen när du börjar ha en modellmängd. Använd informationen för analys och olika tillämpningar.

Organisationsmodellen – Varför ska du använda och hur strukturerar man organisationsmodellen på bäst sätt?

Diskussionsforum

Diskussionsforum är något som återkommit i våra undersökningar kring vad som skulle kunna bli bättre på modelleringsforum. Många besökare har uttryckt sin önskan om mer utbyte mellan deltagarna och någon form av faciliterade diskussioner besökare emellan. 

Ni kommer att få diskutera i små grupper och för att det ska bli så bra som möjligt vill vi att du fyller i VAD du är intresserad av att prata om och vilken typ av deltagare du vill prata med (om det spelar någon roll). Det skulle t.ex. kunna vara olika problem och frågeställningar ni står inför eller specifika tillämpningar. På Modelleringforum väljer du vilket diskussionsforum du vill delta i. 

 

I en diskussionsgrupp vill jag prata MED (t.ex. bransch, roll, fas i modellering)