Javautvecklare - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Javautvecklare

Javautvecklare

Det har blivit dags för oss på 2c8 att utöka vårt team med två utvecklare till vårt kontor i Karlstad! Vi är ett Karlstadbaserat produktbolag som har stora ambitioner framöver att både utveckla nya lösningar samt att utveckla och förbättra lösningarna vi redan har. För att lyckas med detta behöver vi bli ännu ett par till utvecklare!

Vi på 2c8 utvecklar ett verksamhetsmodelleringsverktyg som våra kunder för det mesta använder för att modellera sina verksamhetsprocesser och skapa ledningssystem. Vi har applikationer både för desktop och webben. Våra användare är ofta verksamhetsutvecklare, kvalitetschefer, processägare och liknande. De använder våra verktyg för att skapa material som gör att medarbetarna i deras organisationer bättre förstår sin verksamhet och möjliggör att utveckla och förbättra verksamheten. Vi har drygt en tredjedel av alla Sveriges kommuner som kunder, många myndigheter och landsting och även företag inom de flesta branscher.

Vår vision är att vara det självklara valet för att visualisera, analysera och utveckla verksamheter!

Vad vi erbjuder

Vi är ett litet bolag med snabba beslutsvägar och stort individuellt ansvar. Du kommer att ingå i vårt R&D-team tillsammans med fyra andra utvecklare. Teamet fokuserar mycket på tidig utveckling, prototyping och teknisk utredning/undersökning. Det innebär varierande uppgifter och du kommer att få jobba med hela kedjan från databaser till klientapplikationer. R&D-teamet stöttar även vår support vid tekniskt komplicerade ärenden så du kommer att få sätta dig in i och lära dig om många olika delar av vår produktsvit och tekniska infrastruktur.

Illya, en av våra nyare utvecklare, säger detta: “Vi är ett ganska litet team och uppdelade i mindre grupper och det känns som att man blir väldigt involverad i projekten man arbetar med. När jag började kändes det som att jag fick komma in i “2c8-familjen” väldigt snabbt. Det är ett väldigt trevligt gäng som man fick träffa och umgås med. Och alla utvecklare här är väldigt hjälpsamma och hjälper till när man behöver.” Vill du lära känna två av våra nyare utvecklare lite bättre kan du titta på filmen där Thong och Illya berättar om sin första tid på 2c8:

Förutom bra stämning, härliga kollegor och nya luftiga lokaler erbjuder vi generöst friskvårdsbidrag , 6 veckors semester och generös tjänstepension.

Tekniker vi använder

  • Java + Swing
  • TypeScript + Angular + Javascript
  • Java EE
  • SQL server
  • MySQL
  • Versionshantering i git
  • Azure / Azure AD
  • Linux-miljöer

Vem du är

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom IT/data, och du kan komma direkt från skolan eller ha jobbat några år. Du är bekväm med och intresserad av att programmera i Java, både för desktop och backend. Du får gärna också ha erfarenhet av Java EE, SQL server och MySQL. Du är nyfiken, trivs med frihet under ansvar, att ta eget ansvar och att arbeta i grupp. Meriterande om du är bekant med några av övriga tekniker som nämns ovan, men det viktigaste är att du är inte är rädd för att lära dig nya saker och att du är sugen på att vara med och bygga världens bästa verksamhetsmodelleringsverktyg!  

Om du har frågor om tjänsten går det bra att höra av dig till per-erik@2c8.com.

Skicka CV och personligt brev till per-erik@2c8.com.