Partneransvarig - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Partneransvarig

Partneransvarig

Nu söker vi på 2c8 en partneransvarig! Drivs du av att bygga långsiktiga relationer och har säljkultur i ditt DNA? Vill du vara med på en spännande internationell tillväxtresa? Trivs du i en roll där du både arbetar operativt med att skapa nya partnerskap i kombination med att vara en del av ledningsgruppen och vara delaktig i bolagets utveckling? Då har vi rollen för dig.

Vem är du?

Som partneransvarig på 2c8 är din främsta arbetsuppgift att driva den indirekta försäljningen av 2c8’s produkter genom att utveckla befintliga och nya samarbetspartners både i Sverige men framför allt utomlands.

• Då tjänsten innebär att du är ute och rör dig mycket är det viktigt att du känner att detta passar din personlighet och att du under dina resor och din självständiga arbetstid fortfarande kan arbeta och prestera mycket bra. 

• Du har en förmåga att förstå kundernas verksamhet och utmaningar och har ett driv att lära dig 2c8’s produktutbud och förstå hur det kan samverka med de lösningar som våra produktpartners och tjänstepartners levererar till slutkund.

• För att lyckas i denna roll tror vi att du är social, strukturerad och att du är en god säljare och kommunikatör.

• Dina styrkor är att du är driven, serviceinriktad och trivs med att ständigt utmanas och utvecklas.

• Slutligen tror vi att du brinner för slutkunden och att du trivs i en organisation som präglas av teamwork, innovation och glädje.

I denna rekrytering samarbetar vi med Head Agent. Läs mer om tjänsten och ansök via Head Agent här.