Kommunseminarium - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Kommunseminarium

Kommunseminarium

134 kommuner  i Sverige använder 2c8 Apps som verktyg för att visualisera verksamheten, dess processer och göra information lättillgänglig för medarbetare. Den 13 oktober kl 09:00 kommer du kunna se på vårt live-sända seminarium där vi kommer gästas av tre kommun-kunder. Du kan även titta på live-sändningen via YouTube, och kom ihåg att du kan ställa frågor under sändningen om du har en YouTube-konto. 

Vill du veta mer om 2c8 Apps? Kontakta mig!

Karin Nilsson
karin@2c8.com
070-433 24 74

Inspiration och stöd

Behöver du inspiration? Eller vill du kolla in exempel på olika typer av publiceringar från 2c8 Apps? Kolla in våra olika exempelpubliceringar! Vi har också ett modellarkiv för dig som vill ladda ned modeller att utgå ifrån och anpassa efter din verksamhet.

2c8 Apps låter dig skapa visuella modeller av din verksamhet, från den övergripande nivån ner till detaljerna. Skapa flöden, adressera krav, koppla data och dokument, identifiera risker och mycket mer – allt i 2c8 Apps.

Kundcase

Huddinge Kommun

Det blir tydligt och visuellt för alla vad vi jobbar med, att vi pratar om samma sak och vi får även se andras delar i processen.

Kundcase

Vi trycker jättemycket på att det är medarbetarna själva som äger sin processdokumentation och att den har två syften; dels att medarbetarna ska använda det som ett stöd i vardagen, dels som ett viktigt underlag när man vill utveckla och förbättra.

Kundcase

2c8 Apps har underlättat processkartläggningen i hög grad. Det har varit enkelt att rita processer och det har gått fort, vilket varit en förutsättning för att kunna rita direkt på workshopen