Boka serveruppgradering - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Boka serveruppgradering

Boka serveruppgradering eller installation

Använd kalendern till att boka din installation eller uppgradering av 2c8 Server. Är du inte säker på vilket alternativ du ska välja, läs nedan. Efter att du bokat in en tid för din valda tjänst så kommer vår support att kontakta dig med ytterligare information om installation/uppgradering.

Nyinstallation 2c8 Serverfunktionalitet

Tjänst: Installation (server at customer) 3h

Om du är en ny kund och önskar installera 2c8 Serverfunktionalitet på en server hos er är detta en tjänst vi erbjuder. Viktig information du bör ta del av innan installation är följande:

Denna tjänst är kostnadsfri för nya kunder.

Uppgradering 2c8 Serverfunktionalitet

Tjänst: Upgrade (server hosted by 2c8) 1h

Om ni har en server som driftas av 2c8 kan ni boka in en serveruppgradering i kalendern nedan. 

OBS: För uppgradering till version 5.4 eller nyare behövs MSI-paket för klienterna. Detta finns att ladda ned på länkarna nedan. Läs också noggrant igenom “System requirements” så att alla krav är uppfyllda till uppgraderingstillfället.

2c8 Modeling Tool
2c8 Lite

Denna tjänst är kostnadsfri.

Tjänst: Upgrade (server at customer) 3h

Om ni har en server som står hos er och önskar uppgradera denna till senaste versionen kan ni boka in en tid för detta i kalendern nedan. Viktig information att ta del av innan uppgraderingen är följande:

OBS: För uppgradering till version 5.4 eller nyare behövs MSI-paket för klienterna. Detta finns att ladda ned på länkarna nedan. 

2c8 Modeling Tool
2c8 Lite

Pris: 3750kr

OBS! Vi förbehåller oss rätten att fakturera ytterligare kostnad om installationen blir fördröjd p.g.a uteblivna förberedelser kopplade till SSL certifikat eller systemkrav.