För sjunde året i rad kommer vi genomföra vår uppskattade kundkonferens Modelleringsforum och nu har vi öppnat möjligheten att boka sig. Vi blir allt fler och fler för varje konferens och räknar med ett deltagarrekord även i år, så se till att boka i tid!

Är du snabb att boka dig och dina kollegor och gör det senast 2 juni så får ni även boka-tidigt-rabatt.

Konferensen äger rum i Karlstad den 27-28 september och som tidigare år håller vi till på konferenscentret Karlstad CCC. Vi har ett fullspäckat schema som täcker två hela dagar med ett brett innehåll. För er som kommer inresta dagen innan kommer vi smygstarta med lite För-mys på kvällen.

Anmäl dig till Modelleringsforum 2017

#1 – Bli inspirerad
Inspirerande föreläsare

Den första dagen tillägnar vi inspiration, luta dig tillbaka, lyssna och se:

  • Kundprojekt! Vi har flera kunder som visar upp hur de arbetar med 2c8 både i stora och små organisationer, med olika syften.
  • Produkterna! Vi kommer som alltid att visa upp tillämpningar i den version som ni sitter med nu men i år kommer vi även fokusera mycket på den version som vi håller på att utveckla  – 2c8 version 5!
  • Digitalisering! Alla pratar om det, alla vill dit men vad är det egentligen? Vi har bjudit in Mia Forsäng som spånar om framtiden! – När tekniken finns på plats – Vad är det som behövs och kan göras avseende digitalisering för att förenkla vardagen både privat och i arbetslivet?

För kvällen kommer vi be vår värmländska kock att verkligen bända ryggen för att servera er en lokalproducerad middag från de närliggande skogarna. Middagen går sedan över i mingel och underhållning samt dans för den som vill… och vi insåg förra året att vi verkligen vill!

#2 – Utbilda dig och diskuteraInspirerande publik

Den andra dagen får du gå på miniutbildningar och delta i diskussionsgrupper. Vi kommer att köra parallellpass där du kan fräsha upp gammal kunskap eller ta till dig ny. Eller så besitter du redan kunskapen och i stället vill diskutera tillämpningar och frågeställningar. Vi lovar det kommer finnas pass för alla smaker.

Vi kommer under hela konferensen flankeras av våra partners som du får möjlighet att träffa i både pauser och under passen.

2c8 Invitational2c8 Invitational

Dagen innan konferensen kommer vi spela golf och alla golfande konferensdeltagare är bjudna. Vi spelar på Karlstad GK och börjar med lunch 12.00.

För-mys

På kvällen innan konferensen träffas vi äter lite mat samt håller prisutdelning för golfrundan. Vi säger såklart varmt välkommen även till dig som inte spelar golf!

Dansande publik

Kostnader

Kostnaden för två dagars konferens inklusive kvällsaktiviteter och middag är 5600 kr (ord. 6600kr) vid bokning senast 2 juni. Skulle du inte kunna delta på hela konferensen så kan du välja nivå på ditt engagemang och endast delta den första eller andra dagen. Kostnaden blir då 3600 kr respektive 4000 kr.

Du bokar och betalar rum för övernattning själv, vi har reserverat ett antal rum till förmånligt pris på följande hotell: Elite Stadshotellet, 054-293002 kod: 2CON260917 senast bokningsdatum 26 augusti. Scandic Winn 054-7764700 kod: 46182381 senast
bokningsdatum 14 augusti.

Anmäl dig till Modelleringsforum 2017