Tema: Kommunprocesser - en förmiddag i Hässleholm | 2c8

Välkommen till en förmiddag i Hässleholm med Östra Göinge kommun, 2c8 och Stratsys på temat kommunprocesser och ledningssystem för den sociala omsorgsprocessen!

2c8 och Stratsys har tillsammans cirka 170 kommunkunder runtom i Sverige. Dessa kunder sköter allt från ledningssystem till verksamhetsplaner och verksamhetsutveckling i våra verktyg. Under 2019 är vi ute på turné och bjuder härmed in er till en förmiddag där vi visar upp ett par kundcase och diskuterar möjligheter för er.

Östra Göinges kommunprocesser

Ulrika Dahlberg på Östra Göinge kommun kommer att berätta om hur man kan arbeta med processer i en kommun. Hon kommer gå igenom allt från en huvudprocesskarta på den högsta nivån till färdiga arbetsinstruktioner för medarbetare. Lyssna och ta del av deras resa, varför och hur de startade arbetet med processkartläggning, vilka utmaningar de stött på under vägen och hur de jobbar med processer idag.

Nacka kommuns Ledningssystem för den sociala omsorgsprocessen

Vi kommer att visa och berätta om Nacka kommuns ledningssystem för den sociala omsorgsprocessen som har fått mycket goda omdömen runt om i kommunsverige. Ni kommer att få en inblick i hur de arbetat tillsammans med 2c8 och Stratsys för att kartlägga processer och fokusera på kvalitetsledning, planering och uppföljning.

Missa inte chansen att få höra om processorientering i kommuner samt Östra Göinge och Nacka kommuns effekter och nyttor med det. Hoppas att vi ses i Hässleholm!

Plats: Hässleholm, Norra Station, Lokal H10-Sal 1-Katrineholm

När: 10 september 09:00-12:00 (förmiddagsfika ingår)

Pris: 275 kr per person (Om du har anmält dig och inte kan komma kan du alltid skicka en kollega istället).

 

Anmälan Tema: Ledningssystem för socialtjänst

  • person(er) till eventet
  • Anmälan är bindande och faktureras vid bokning.

Boka gratis demovisning

2c8
  • sv