Modelleringsforum 2023 - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Modelleringsforum 2023
Modelleringsforum 2023
Modelleringsforum 2023

Stockholm

6-7 september

Anmälan stängd

Vår populära användarkonferens Modelleringsforum är tillbaka för 12:e gången! Modelleringsforum 2023 kommer till skillnad från tidigare år äga rum i Stockholm. Datumet för konferensen är 6-7 september. Denna sida kommer uppdateras fortlöpande med mer information om kundcase, tider, utbildningar och annat smått och gott. Om ni är flera stycken från samma organisation som vill anmäla er så har vi en förmånligt mängdrabatt som ni kan nyttja i anmälan. Klicka här för att läsa mer om anmälan och erbjudanden.

Nätverka

NÄTVERKA

KUNDCASE

Information

NYHETER I PRODUKTEN

UTBILDNINGAR

”Ett bra sätt att mötas och prata om samma situationer som vi alla befinner oss i.
Perfekt tillfälle att nätverka och utbyta idéer.
Ger “2c8-energi” så man kommer hem med inspiration”

Citat från en deltagare under Modelleringsforum 2022

Keynote speaker

Magnus Helgesson

Magnus Helgesson

Magnus Helgesson, nominerad till årets talare flera gånger, är entreprenören som 1993 startade den första restaurangen i det som skulle bli en av Sveriges största restaurangkedjor Harrys. Idag är han en av Sveriges mest efterfrågade coacher, föreläsare och författare till flera bästsäljande böcker som “0 till 700 miljoner” och “Framgång lämnar spår”.

Underhållning

Henrik Hjelt

Henrik Hjelt

I sin standup får vi uppleva allt från snabb och rak humor till att Henrik även ventilerar egna tankar och funderingar kring aktuella händelser och trender. Oaktat vad så är det roligt, tänkvärt och ibland sätter man även skrattet i halsen.

Om modelleringsforum

Vad är Modelleringsforum?

Modelleringsforum är 2c8’s årliga användarkonferens där våra kunder får möjligheten att inspireras av varandras lösningar, utveckla sin kunskap och vara med och påverka utvecklingen av våra produkter. Konferensen är ett perfekt tillfälle för dig och dina kollegor att träffa andra som står inför liknande uppgifter som ni gör. Dagarna är fullspäckade av nyttigt innehåll så som utbildningar, föreläsningar, diskussionsrum och kundcase som ger en inblick i hur andra verksamheter använder 2c8 Apps i sitt arbete.

Det kommer även att bjudas på god mat, mingel och mycket underhållning. Kolla in trailern för Modelleringsforum 2023!

Kundcase

Kundcase

Ullis Wänseth

Ulrika Wänseth

Eva Grimm

Eva Grimm

Eva Grimm & Ulrika Wänseth

Processkartan som verktyg för samarbete

Tekniska verken, ett energibolag med ca 1000 anställda inom åtta olika verksamheter, med sju olika stödfunktioner, jobbade tidigare med processer i nio olika huvudprocesskartor utifrån organisationens uppbyggnad. Sedan årsskiftet samsas hela koncernen i en gemensam processkarta baserad på ett ramverk. Med hjälp av bl.a. sockerkaksrecept och tårtor beskriver Eva Grimm och Ulrika Wänseth hur koncernen nyttjar funktionalitet i 2c8 så att varje del av organisationen ser hur allt hänger ihop och får nytta av den samlade kompetens som finns.

Emma Westlin & Matilda Kullebjörk

Att använda en process som stöd i handläggning av ärenden

Tillväxtverket är en myndighet som främjar hållbar näringslivsutveckling. Det gör vi bland annat genom att stödja och stärka företag och regioner genom projektmedel och företagsstöd. En myndighet är skyldig att ge vägledning till sina medarbetare så att det blir lätt att göra rätt och att arbeta inom ramen för de regelverk som styr verksamheten. Lyssna när Tillväxtverket berättar hur de gick till väga för att omvandla ett traditionellt handläggarstöd i form av stora mängder löptext till en visualiserad process. Processen används idag av alla handläggare för EU-finansierade projekt när de handlägger ansökningar och ärenden.

Hanna Wiksen

Matilda Kullebjörk

Emma Westlin

Emma Westlin

Sandra Karlstad Energi

Sandra Svartvik

Elin Wikstrand

Elin Wikstrand

Camilla Karlstad Energi

Camilla Christensen

Sandra Svartvik, Camilla Christensen & Elin Wikstrand

Att starta ett processarbete och vad som behöver vara på plats innan du börjar – Praktiskt och konkret

Som en del av Karlstad Energis förändringsresa var processarbete identifierat som ett av tre fokusområden. Under perioden 2019-2022 arbetade då Camilla, Sandra och Elin med att gå från idé till verklighet, att förflytta ett energibolag som inte arbetat med processbaserad verksamhetsutveckling tidigare till ett tydligt och välkänt arbetssätt med processorientering som fokus från ledning till medarbetare. Verksamheten har nu arbetat flytande med processutveckling och processer i fyra år med konkreta resultat.

Under seminariet går de igenom steg för steg hur man startar och etablerar processarbetet i en organisation. Vad var det allra första de gjorde för att starta arbetet? Vad var på plats innan de började med att kartlägga processer – och vad var hindren och framgångsfaktorerna?

Utbildningar

Utbildningar

Under dag 2 av Modelleringsforum kommer du har möjligheten att delta på flera olika pass som består av utbildningar, mini-kundcase, diskussionsrum och partnerpass. Läs mer om passen genom att klicka på knappen nedan

Nivå - Avancerad
Group

Vilka kan delta?

Modelleringsforum publik

På Modelleringsforum finner du användare från alla typer av verksamheter, branscher och delar av Sverige. Innehållet är anpassat så att det ska ge värde för alla deltagare, oavsett om ni nyligen infört 2c8 Apps i verksamheten eller om ni har arbetat i verktygen i flera år. Om du är en helt ny användare av 2c8 Apps så är konferensen ett perfekt tillfälle för dig att introduceras för en värld av verksamhetsmodellering. 

Plats

PLATS

Detta år kommer vi hålla konferensen i Stockholm på Stockholm Waterfront. Vi kommer befinna oss i centrala Stockhom med tillgång till topplokaler. För er som reser så ligger detta precis vid centralstationen och till er som även behöver någonstans att sova finns det gott om alternativ i närheten.

Första kvällen på konferensen bjuds det på middag som sedan övergår i mingel, underhållning och dans för den som vill.  Båda dagarna kommer det serveras frukost, lunch och fika.

Stockholm Waterfront
Boende

Boende

För er som ska bo på hotell har vi tagit fram rabattkoder för tre olika alternativ i närheten. Notera att det finns begränsat antal platser för dessa hotell, så se till att boka så snart som möjligt.

Radisson Blu Royal Viking

Radison Blu Royal Viking ligger på Vasagatan 1 i Stockholm. Som deltagare på Modelleringsforum kan du klicka på denna länk där nedan rabattkod redan är angiven för att få rabatt:

Promotional code: SE310843
Pris inkl frukost 2695:- ink moms

Radisson Blu Waterfront Hotel

Radison Blu Waterfront Hotel ligger på Nils Ericsons Plan 4 i Stockholm, i samma lokal som Modelleringsforum kommer hållas i. Som deltagare på Modelleringsforum kan du klicka på denna länk där rabattkoden redan är angiven för att få rabatt:

Promotional code: SE310440
Pris inkl frukost 2695:- ink moms

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Detta hotell ligger på Kungsbron 1 i Stockholm och bokas antingen via mail eller telefon.
Ange koden “WTCKonferens” vid bokning för att få rabatt på din bokning.
Pris exkl frukost från 1390:- ink moms

xpress.stockholmcentral@choice.se
+46 8 566 222 00

”Roligt, inspirerande och motiverande att åka hem och modellera mera!”

Citat från en deltagare under Modelleringsforum 2022

Anmälan

Om anmälan

Anmälan stängd


Se intervjuer från tidigare års Modelleringsforum