Modelleringsforum 2023 - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Modelleringsforum 2023
Modelleringsforum 2023

Stockholm

6-7 september

Vår populära användarkonferens Modelleringsforum är tillbaka för 12:e gången! Modelleringsforum 2023 kommer till skillnad från tidigare år äga rum i Stockholm. Datumet för konferensen är 6-7 september. Anmälan öppnar i mars och denna sida kommer uppdateras fortlöpande med mer information om kundcase, tider, utbildningar och annat smått och gott. Se till att spara datumet i din kalender! 

NÄTVERKA

KUNDCASE

NYHETER I PRODUKTEN

UTBILDNINGAR

”Ett bra sätt att mötas och prata om samma situationer som vi alla befinner oss i.
Perfekt tillfälle att nätverka och utbyta idéer.
Ger “2c8-energi” så man kommer hem med inspiration”

Citat från en deltagare under Modelleringsforum 2022

Question-mark

Vad är Modelleringsforum?

Modelleringsforum är 2c8’s årliga användarkonferens där våra kunder får möjligheten att inspireras av varandras lösningar, utveckla sin kunskap och vara med och påverka utvecklingen av våra produkter. Konferensen är ett perfekt tillfälle för dig och dina kollegor att träffa andra som står inför liknande uppgifter som ni gör. Dagarna är fullspäckade av nyttigt innehåll så som utbildningar, föreläsningar, diskussionsrum och kundcase som ger en inblick i hur andra verksamheter använder 2c8 Apps i sitt arbete.

Det kommer även att bjudas på god mat, mingel och mycket underhållning. Kolla in trailern för Modelleringsforum 2023!

Group

Vilka kan delta?

På Modelleringsforum finner du användare från alla typer av verksamheter, branscher och delar av Sverige. Innehållet är anpassat så att det ska ge värde för alla deltagare, oavsett om ni nyligen infört 2c8 Apps i verksamheten eller om ni har arbetat i verktygen i flera år. Om du är en helt ny användare av 2c8 Apps så är konferensen ett perfekt tillfälle för dig att introduceras för en värld av verksamhetsmodellering. 

MicrosoftTeams-image (7)

PLATS

Detta år kommer vi hålla konferensen i Stockholm på Stockholm Waterfront. Vi kommer befinna oss i centrala Stockhom med tillgång till topplokaler. För er som reser så ligger detta precis vid centralstationen och till er som även behöver någonstans att sova finns det gott om alternativ i närheten.

Första kvällen på konferensen bjuds det på middag som sedan övergår i mingel, underhållning och dans för den som vill.  Båda dagarna kommer det serveras frukost, lunch och fika.

”Roligt, inspirerande och motiverande att åka hem och modellera mera!”

Citat från en deltagare under Modelleringsforum 2022

Se intervjuer från tidigare års Modelleringsforum