26-27 september

Vad är Modelleringsforum?

Modelleringsforum är vår återkommande användarkonferens som i år går för åttonde året i rad i Karlstad. Här träffas gamla och nya kunder för att dela erfarenheter och några brukar till och med stå på scen och dela med sig av sina lyckade projekt. Vi presenterar nyheter i 2c8-produkterna, har inspirerande externa föreläsare, håller i flertalet utbildningar, delar med oss av tips och trix med mera.

Första kvällen på konferensen bjuds det på en värmländsk middag som sedan övergår i mingel och dans för den som vill. Dagen innan konferensen kommer vi spela golf och alla golfande konferensdeltagare är bjudna. På kvällen träffas vi och äter lite mat samt håller prisutdelning för golfrundan. Vi säger såklart varmt välkommen även till dig som inte spelar golf!

Varför delta?

Inspiration

Bli inspirerad av olika kundprojekt och lösningar som presenteras. Kundprojekten kommer från olika typer av organisationer och tillämpningarna som presenteras är av olika karaktär.

Utbildning

Gå på miniutbildningar där du kan välja mellan ett antal olika områden. Det erbjuds grundläggande utbildningar, mer avancerade och förhoppningsvis även en djupdykning i ett av de presenterade kundprojekten.

Nätverka

Sällan samlas så många som har liknande intressen och erfarenheter. Träffa oss, våra partners och andra inom branschen och utbyt tankar, idéer och frågeställningar.

Påverka

Du har möjligheten att påverka hur framtiden för 2c8-produkterna ser ut. Vilken ny funktionalitet, nya plugins eller förbättringar skulle underlätta ditt användande?

Vem kan delta?

Ni som använder 2c8 Modeling Tool och 2c8 Lite har många olika roller och vi försöker anpassa vårt material på Modelleringsforum så att det ska finnas något för alla. Modelleringsforum är till för dig som vill få en inblick hur andra gjort och vilka möjligheter som finns inför ert beslut att utveckla er verksamhet.

Vi bjuder på tips på funktionalitet i verktyget för dig som är modellör och arbetssätt för dig som arbetar med verksamhetsutvecklingen. Vi visar på uppföljning av krav för dig som ansvarar för kvalitetsarbetet och effektiva analysfunktioner för dig som är konsult runt ledningssystem.

Har du en speciell önskan om vad du vill se eller lära dig på årets Modelleringsforum kan du fylla i det när du anmäler dig och vi gör vårt bästa för att tillgodose det.

Agenda

Nedan presenteras agendan för båda konferensdagarna och "förkvällen". Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Agendan kommer bli mer specifik och fyllas på med mer information ju närmare vi kommer konferensen, så håll ögonen öppna! Ett exakt schema kommer att presenteras ungefär en vecka före konferensen äger rum.

Pre-event

 • Golfrunda
 • Middag och prisutdelning för golfrundan

Dag 1

 • Incheckning med frukost
 • Introduktion
 • Kundcase 1
 • Kundcase 2
 • Kundcase 3
 • Keynote speaker - Annika R Malmberg
 • Middag

Dag 2

 • Miniutbildning 1
 • Miniutbildning 2
 • Miniutbildning 3
 • Avslutningspass - Johan Quist

Lokal

Precis som de senaste åren kommer konferensen att hålla till på Karlstad CCC där vi precis som tidigare år har tillgång till topplokaler och blir bjudna på en mycket välsmakande middag första kvällen. Även lunch serveras båda dagarna.

För er som reser långt och behöver någonstans att sova har vi i år ett antal rabatterade rum på Scandic Winn, Elite Stadshotellet Karlstad och First Hotel River C.

Film från Modelleringsforum 2017