Platser kvar på utbildningstillfällen i Stockholm! - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2023-01-09

Vi har fortfarande platser kvar på några av våra lärarledda utbildningar i Stockholm i slutet av januari och början av februari. Passa på att säkra din och dina kollegors plats på utbildningarna redan idag för att känna en större trygghet i din modellering!

Den 31 januari kan du gå grundutbildningen “2c8 Modeling Tool Nivå 1” på plats i Stockholm. Denna utbildning passar dig som snabbt vill komma igång med din modellering i 2c8 Modeling Tool. Utbildningen syftar till att du ska få en ökad förståelse för vilka möjligheter du har i 2c8 Modeling Tool och känna dig trygg i hur du skapar, förändrar och publicerar era modeller. Läs mer om utbildningen och anmäl dig här!

Den 2 februari har du möjligheten att gå utbildningen “Fördjupning i 2c8-metoden” på plats i Stockholm. Detta är en fortsättningsutbildning och passar dig som redan gått grundutbildningen men som nu vill fördjupa dig i hur du kan använda fler modelltyper och hur du praktiskt tillämpar 2c8-metoden. Läs mer och anmäl dig till utbildningen här!