daisies-1466860_960_720

Sommaren är här och vi lägger ett mycket händelserikt och positivt halvår bakom oss – nya kunder, intressanta projekt och ett härligt engagemang i verksamheten. Vi tackar er kunder för att ni driver oss framåt och hela tiden bidrar till vår vilja att leverera största möjliga nytta för er.

2c8 Modeling Tool 5.0
Vi lyssnar på era önskemål, åsikter och kommentarer som är en del i arbetet med att hela tiden vara i framkant och utveckla 2c8. Just nu pågår ett projekt med att förbättra användargränssnittet för att produkten ska bli än mer lättarbetat . Användartester utförs av både sällananvändare och högfrekventa användare. Ett spännande och viktigt arbete som vi kommer att berätta mer om på användarkonferensen Modelleringsforum 2017.

2c8 Lite
Utvecklingen av 2c8 Lite fortsätter att drivas av användarna. Det har visat sig svårt att vara förvaltare av modeller utan att kunna skapa nya nedbrytningar till befintliga modeller och att kunna skapa nya nedbrytningar. I och med den nya funktionaliteten blir detta möjligt för Lite-användare som kör mot server och version 4.3 inom kort.

Utökning
Vi utökar personalstyrkan för att kunna erbjuda både er befintliga och kommande kunder mera kunskap, tillgänglighet och nyttiga innovativa lösningar. I Stockholm kommer Evelina och Ulrika börja i september och i Karlstad började Niklas i maj och är redan inne i arbetet.

Kickstarta hösten
Ge dig själv en kick i din roll som modellör genom att anmäla dig till fortsättningskursen Metod och angreppssätt -Bli modellör med 2c8 som genomförs i Stockholm den 23-24 augusti.

För att läsa om kursen och anmälan klicka här.

Missa inte vår årliga användarkonferens Modelleringsforum 2017!
En höjdpunkt i höst är givetvis vår populära användarkonferens Modelleringsforum 2017 som går av stapeln den 27 & 28 september i Karlstad. Vi är redan 80 personer anmälda så om du inte redan har anmält dig missa inte chansen att under två trevliga dagar inspireras, få mera kunskap samt träffa nya bekantskaper.

För att läsa mer om innehållet och anmälan klicka här.

Sommar innebär ledighet men självklart kommer vår support att vara tillgänglig som vanligt. Vi önskar dig en riktigt skön sommar och hoppas att vi ses på konferensen!

Soliga hälsningar från gänget på 2conciliate!

2conciliate Business Solutions
  • sv