Vi söker en säljare till Karlstad! - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Det har blivit dags för oss på 2c8 att utöka försäljningskompetensen i företaget med fler säljare! Vi är historiskt ett litet SaaS-bolag som är inne i en expansionsfas och kommer under de närmsta åren att fördubbla vår försäljningsstyrka. Vi är idag ett säljteam som dagligen bearbetar nya kunder och följer upp våra kunders användning och framgång med våra lösningar. Säljteamet arbetar aktivt med partnerskap för indirekt försäljning. Vi har även ett arbetssätt som gör att vi som bolag arbetar gemensamt med affärsutveckling emellan bolagets avdelningar.

Vi på 2c8 utvecklar ett verksamhetsmodelleringsverktyg som våra kunder för det mesta använder för att modellera sina verksamhetsprocesser och skapa ledningssystem. Våra användare är ofta verksamhetsutvecklare, kvalitetschefer, processägare och liknande. De använder våra verktyg för att skapa material som gör att medarbetarna i deras organisationer bättre förstår sin verksamhet och möjliggör att utveckla och förbättra verksamheten. Vi har drygt en tredjedel av alla Sveriges kommuner som kunder, många myndigheter och landsting och även företag inom de flesta branscher. Vår vision är att vara det självklara valet för att visualisera, analysera och utveckla verksamheter!

Vad vi erbjuder

Vi är ett litet bolag med snabba beslutsvägar och stort individuellt ansvar. Som säljare hos oss kommer du att ha stor påverkan på processer och arbetssätt kring försäljning. Dina insikter, kreativitet och din förmåga att jobba i team påverkar utvecklingen av 2c8 och resultatet direkt. Jobbet inkluderar både försäljning emot nya prospekts men även försäljning emot partners och befintlig kundstock. Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag, 6 veckors semester och generös tjänstepension.

Som en del av säljteamet kommer dina arbetsuppgifter/ansvarsområden att vara:

  • Planera och genomföra kampanjer
  • Vara med och utveckla nya användningsområden där våra lösningar gör nytta
  • Nykundsbearbetning
  • Ansvara för prospekts genom hela försäljningsprocessen till drifttagen lösning hos kund
  • Fortsatt ansvar för utveckling av kund/partner

När världen ser ut som vanligt är vi ett härligt gäng som gärna åker på konferensresor, har julfester och umgås över en spontan AW.

Vem du är

Du är en person med stort driv och en stark vilja att ständigt stärka och bygga goda kundrelationer samtidigt som du bidrar med att utveckla och arbeta med våra produkter. Du uppskattar att arbeta i team med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ansvara för flertalet prospekt under hela vår försäljningsprocess. Erfarenhet av försäljning eller affärsutveckling av SaaS-produkter är meriterande. Din utbildning och arbetsbakgrund är meriterande, men det är aldrig det kritiska för oss. Det viktigaste är att du är sugen på att vara med och leverera världens bästa verksamhetsmodelleringsverktyg!

Skicka CV och personligt brev till William@2c8.com +46-70-6151994

2c8