Vi söker nya medarbetare! | 2c8

Vill du ingå i ett tvärfunktionellt team med hög kompetens och härlig gemenskap? 2conciliate har två tjänster som behöver bemannas till kontoret i Karlstad. Båda tjänsterna är inom utveckling, den ena som support/kundutvecklare och den andra som produktutvecklare inom webbapplikationer.

 

Support/kundutvecklare

I tjänsten ingår att arbeta med support, förstå kundernas behov och kunna ge dom stöttning, kunskap och självförtroende som gör att de kommer vidare i sin användning av 2c8 Apps. Du kommer att ha en viktig uppgift att förstå och förmedla våra kunders användning och genom den kunskapen vara delaktig i att utveckla både våra produkter och utbildningserbjudanden. Du kommer att behöva ha tekniska kunskaper inom IT och intresse av att vilja utvecklas mer inom området.

För tjänsten behöver du ha intresse och vilja att utveckla andra.

 

Produktutvecklare inom webbapplikationer

Som produktutvecklare på 2conciliate kommer man att få jobba med att skapa helt nya webbappar och vidareutveckla befintliga inom produktportföljen 2c8 Apps.

Du kommer att ingå i ett team på 6 personer som jobbar i nära samarbete med våra kravställare och UX-expert.

I tjänsten som produktutvecklare har man goda kunskaper och erfarenhet av att utveckla webbapplikationer. Vi söker en person med 2-3 års erfarenhet efter sina studier eller som kan visa exempel på färdiga lösningar. Du är en front-end utvecklare med kunskap och intresse för UX (80-20 kompetens). Det är inget krav att du idag har gedigen kunskap i java-programmering men du kommer att bli involverad och bygga upp kunskap även inom det området då merparten av våra applikationer bygger på den plattformen.

 

För att veta mer om tjänsterna:

Support/Kundutvecklare. Kontakta Fredrik Strandberg, 070-201 89 92, fredrik@2c8.com eller JanE Larsson, 070-787 50 25, jane@2c8.com

Produktutvecklare Kontakta Tove Kroon, 070-046 65 33, tove@2c8.com eller JanE Larsson, 070-787 50 25, jane@2c8.com

2c8
  • sv