Vi vill öka vår utvecklarstyrka! | 2c8

Brinner du för javautveckling och vill jobba på ett litet produktbolag med stark gemenskap? Då är detta jobbet för dig!

Vi är i en fas där vi behöver utöka vår utvecklarstyrka med en eller ett par nya javautvecklare. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra befintliga kunniga utvecklare, och tillsammans kommer ni att underhålla och utveckla vår produktsvit 2c8 Apps. Jobbet kommer innebära allt från backend- till frontendutveckling, och kanske även på sikt mer utveckling mot webben.

2c8 utvecklar produktsviten 2c8 Apps. 2c8 Apps är till för att visualisera och analysera verksamheter med hjälp av digitala modeller. Vi är ett litet företag med härlig gemenskap som tycker om att ha roligt tillsammans, oavsett om det är en spontan halloweenfest eller den årliga konferensresan. Vi värderar mycket frihet, ansvar och i och med att vi är ett litet bolag har du goda möjligheter att komma med egna idéer och förslag.

Din profil

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom IT/data alternativt några års arbetslivserfarenhet inom javautveckling. Du trivs med att vara självgående och att arbeta i grupp. Du är inte rädd för nya utmaningar, du brinner för programmering och vill leverera värde för våra kunder.

Meriterande

+ Du har jobbat några år med javaprogrammering.

+ Du har erfarenhet av webbtekniker, t.ex. Javascript, React, Angular eller Vue.js.

Kontakta oss

Tycker du att detta låter intressant? Tveka inte att kontakta oss:

tove@2c8.com eller,
jane@2c8.com

2c8
  • sv