Support

I de fall du har kört fast eller har en fråga så har du flera vägar till klarhet. Antingen söker du svaret i användarmanualen, här på webben eller så kontaktar du oss.

Hjälp till självhjälp

I verktyget finns en användarmanual under hjälpmeny, den är genomarbetad och täcker alla funktioner i verktyget. Du kan även läsa den i webbformat här.

Vi har instruktionsfilmer som vi hela tiden bygger på med fler tillämpningar. Vanliga frågor finns samlade i vår FAQ tillsammans med tydliga svar på dessa. Utöver dessa finns ”Kom igång”-guider för 2c8 Modeling Tool och 2c8 Lite som beskriver den grundläggande funktionaliteten.

Mail och telefonsupport

Skulle du ändå köra fast och behöver hjälp är det mest effektiva sättet att maila in dina frågor via vårt formulär eller på support@2c8.com. Det kommer direkt in i vårt supportsystem och under kontorstid så tar vi hand om det omedelbart.

På vardagar mellan 9-12 och 13-16 kan du kontakta vår produktsupport på telefon 054 21 27 28.

För övriga frågor eller om du vill komma i kontakt med någon på 2conciliate ser du oss alla på kontaktsidan.

Fjärrsupport via TeamViewer

Klicka här för att starta en session för fjärrsupport. TeamViewer hämtas ner och körs och gör det möjligt för vår support att se din skärm. Notera ID och lösenord som kommer upp på din skärm när du kör TeamViewer.

2conciliate Business Solutions