Kontakta support

När du har frågor om 2c8 Modeling Tool

Det finns en mängd olika hjälpmedel att använda om du kört fast och behöver hjälp.

FAQ

Besök gärna vår FAQ där vi samlat de vanligaste frågorna och svaren.

Instruktionsfilmer

Titta gärna på instruktionsfilmerna här på 2c8.com som kan hjälpa dig att lösa vanliga problem. Det finns filmer om t.ex. att skapa listor, att skapa lager och hur man justerar etiketter.

Användarmanual & handledningar

Användarmanualen kan läsas här på 2c8.com. Det finns även PDF-handledningar som berör områden som inte täcks in av användarmanualen.

Kontakta support

Hittar du inte svaret på dina frågor i ovan nämnda hjälpmedel kan du alltid höra av dig till oss genom att fylla i formuläret. Försök att vara så utförlig som möjligt i din beskrivning och glöm inte version. Är du osäker vilket version du har så hittar du det i programmet under Hjälp > Om.

Kontakta support

• Finns under Hjälpmenyn > Om
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.