2c8 Lite Nivå 1 - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2c8 Lite Nivå 1

2c8 Lite Nivå 1

Denna grundutbildning riktar sig till dig som snabbt vill komma igång och få en genomgång av 2c8 Lite. Utbildningen är av ”HandsOn-karaktär”, vilket gör att du kommer få arbeta i verktyget under utbildningen.

Syftet med utbildningen är att du skall få förståelse för vilka möjligheter du har i 2c8 Lite, känna dig trygg med hur man skapar och förändrar samt använder sig av vår workflowfunktion för att förvalta, granska och godkänna verksamhetsmodeller.

Efter avslutad utbildning har du kunskap om:

  • Applikationens funktionalitet och gränssnitt för att bygga processmodeller
  • Hantering av objekt och modeller
  • Hur du länkar till dokument och information
  • Hur du delar modeller
  • Hur du använder dig av workflow

Utbildningen finns tillgänglig att gå lärarledd på distans via skärmdelning eller som onlineutbildning. Önskar ni gå på på plats hos oss i våra lokaler, hör av er till oss på info@2c8.com eller 054-21 27 28.

För lärarledd utbildning

Den lärarledda utbildningen innehåller två utbildningspass där våra konsulter går igenom de olika delarna av 2c8 Lite. Vi möjliggör att du under tiden kan utföra samma moment som utbildaren och därför få praktisk övning. Du kan alltid fråga våra konsulter under utbildningen och de finns där för att guida dig genom de olika stegen.

För onlineutbildning

När du beställt en online-utbildning på vår utbildningsplattform så får du ett konto för åtkomst. Utbildningen är pedagogiskt uppbyggd i flera avsnitt och på samma sätt som en lärarledd utbildning går vi igenom olika moment i varje avsnitt som du själv sedan får utföra själv i programmet. I slutet av varje avsnitt kommer ett litet kontrolltest där du får feedback på att du har förstått innehållet och är redo för nästa avsnitt. På detta sätt får du samma färdighet som om du skulle gå en lärarledd utbildning men med fördelen att du inte är beroende av tid och plats. Du kan pausa när det går för snabbt, du kan repetera det som är klurigt och du kan gå tillbaka till avsnitt som du redan utfört under hela utbildningsperioden.

Förutsättningar

Ingen tidigare process- eller verktygskunskaper behövs för att delta i denna utbildning.

Förberedelse

  • 2c8 Lite inkl. licens ska vara installerad på egen dator.
  • (För distans) Möjlighet att använda Microsoft Teams som är skärmdelningsverktyget för utbildningen

Tid

På plats: 1/2 dag
Lärarledd distansutbildning: 2 tillfällen á 2h
Onlineutbildning: Materialet är tillgängligt i 6 månader

Kostnad

På plats: 4 400 Kr
Lärarledd distansutbildning:4 400 Kr
Onlineutbildning: 3 600 Kr


Kommande utbildningstillfällen

Onlineutbildning

Via utbildningsplattform

Från bekräftelse av din anmälan får du tillgång till utbildningen i 6 månader via vår utbildningsplattform där du kan gå den när som helst i din egen takt.
Det finns inga planerade utbildningstillfällen just nu. Hör av dig till oss på info@2c8.com eller 054-21 27 28 om du är intresserad.
2c8