Erbjudande: 50% rabatt på online-utbildning | 2c8

Vår nylanserade utbildningsplattform 2c8 Academy tillåter dig att gå en utbildning i din egen takt, var du vill och när du vill. Nu erbjuder vi alla våra kunder som tidigare gått en grundutbildning hos oss 50% rabatt på Modeling Tool Nivå 1 som finns tillgänglig på 2c8 Academy. Perfekt tillfälle att fräscha upp dina kunskaper!

Varje utbildning på 2c8 Academy består av olika avsnitt som innehåller olika ämnen, där du kan titta på videos och ta del av övrigt material. Under utbildningens gång kommer du få övningar och frågor som visar att du förstått varje avsnitt och ämne. Självklart har du också möjlighet att pausa, gå tillbaka och repetera de avsnitt eller ämnen du känner dig osäker på. Tanken med e-learningutbildningarna är att stärka lärokurvan för att bidra till kompetens och bättre förutsättningar för din verksamhet. Klicka här för att se en video om 2c8 Academy.

Har du redan gått en grundutbildning men känner att du vill gå igenom momenten igen? Anmäl dig till 2c8 Modeling Tool Nivå 1 redan idag och få 50% rabatt! Ange rabattkoden ”2c8-GRUND” i beställningsformuläret för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet gäller endast kunder som tidigare gått grundutbildning.

Läs mer och anmäl dig här!

2c8