Ledningssystem för hemtjänstverksamheter - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Ledningssystem för hemtjänstverksamheter

Ledningssystem för hemtjänstverksamheter

I 2c8 Apps kartlägger man sin verksamhet och skapar ett komplett ledningssystem. 2c8 låter dig beskriva och förmedla dina processflöden, organisationsscheman och andra modeller över din organisation på ett sätt som är lätt att ta till sig. Samtidigt erbjuds tillräcklig mängd information genom att användaren kan fördjupa sig i detaljer efter behov och följa länkar vidare till dokument och andra system.

Lättillgängligt direkt i mobilen

Publicera materialet och gör det lättillgängligt för medarbetare – var de än befinner sig.

Det publicerade materialet är enkelt att nå via en webbläsare, oavsett om det är på dator, telefon eller surfplatta. Navigera dig
snabbt och enkelt till aktuella rutiner eller processer för att få reda på vad som ska göras, hur det ska göras och vem som ska
utföra det.

Samla all information på en plats

Samla alla dokument, checklistor och policys direkt i det visuella ledningssystemet.

Med 2c8 Apps kan ni minimera dokument i verksamheten genom att ersätta dem med visuella modeller. Övriga dokument kan ni enkelt koppla direkt till berörda processer i ledningssystemet. På detta vis är det enkelt för personalen att hitta rätt dokument direkt i relevant process eller aktivitet.

Ett komplett ledningssystem för dig som snabbt och enkelt vill komma igång

Nu erbjuder vi en prenumeration för dig som driver hemtjänstverksamhet, där du får färdiga modeller anpassade efter just hemtjänstverksamhet. Du har även möjlighet att modifiera, uppdatera eller anpassa kartorna ytterligare om så önskas.

Materialet publiceras automatiskt varje natt så att medarbetarna alltid har tillgång till uppdaterad information. I prenumerationen ingår också 2 timmar konsultstöd per månad där ni får all den hjälp ni kan behöva.

Ledningssystem omsorgsverksamhet

Noga Omsorgs och deras digitala ledningssystem

Noga Omsorg är ett hemtjänstbolag med verksamhet i både Haninge och Tyresö kommun. Ledningssystemet hos Noga Omsorg bestod till en början av dokument i pappersform; en skrivbordsprodukt som nyanställda hänvisades till att läsa igenom för att få koll på rutinerna. Det var sällan anställda använde sig av ledningssystemet och det var svårt att underhålla. Tillslut bestämde man sig för att ersätta den gamla pärmen med ett digitalt ledningssystem från 2c8 Apps. Läs mer om Noga Omsorgs digitala ledningssystem här!