Modelleringsforum 2024 - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Modelleringsforum 2024

Stockholm

11-12 september

Vår populära användarkonferens Modelleringsforum är tillbaka för 13:e gången! Modelleringsforum 2024 kommer precis som förra året att äga rum i Stockholm. Datumet för konferensen är 11-12 september. Du kan läsa mer om anmälan och priser här. Denna sida kommer uppdateras fortlöpande med mer information om kundcase, tider, utbildningar och annat smått och gott. 
Konferensen börjar kl 09:00 den 11 sep och slutar kl 16:00 den 12 sep. 

Nätverka

NÄTVERKA

Kundcase

KUNDCASE

Information

NYHETER I PRODUKTEN

Utbildningar

UTBILDNINGAR

”Hög kvalité på presentationer, utbildningar och ett fantastiskt tillfälle att träffa likasinnade. Jag ser redan fram emot nästa Modelleringsforum!”

Citat från en deltagare under Modelleringsforum 2023

Keynote speaker

Robin Teigland

Keynote Speaker för Modelleringsforum 2024 är ingen mindre än Robin Teigland!

Robin är professor i strategi och digitalisering vid Chalmers tekniska högskola och ledamot vid Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA. Som talare har hon rankats bland Sveriges bästa och hon är även en globalt eftertraktad keynote inom framväxande teknologier och dess påverkan på samhällen och företag, innovation, hållbarhet, framtidsscenarier och entreprenörskap.

UNDERHÅLLNING

Ann Westin

Under middagen den 11 september kommer vi gästas av den fantastiska Ann Westin! 

I över 25 år har Ann roat och charmat publik över hela landet. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Och hon får verkligen alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars.

Om modelleringsforum

Vad är Modelleringsforum?

Modelleringsforum är 2c8’s årliga användarkonferens där våra kunder får möjligheten att inspireras av varandras lösningar, utveckla sin kunskap och vara med och påverka utvecklingen av våra produkter. Konferensen är ett perfekt tillfälle för dig och dina kollegor att träffa andra som står inför liknande uppgifter som ni gör. Dagarna är fullspäckade av nyttigt innehåll så som utbildningar, föreläsningar, diskussionsrum och kundcase som ger en inblick i hur andra verksamheter använder 2c8 Apps i sitt arbete.

Det kommer även att bjudas på god mat, mingel och mycket underhållning. Kolla in trailern för Modelleringsforum 2024!

Utbildningar

Utbildningar

Under dag 2 av Modelleringsforum kommer du har möjligheten att delta på flera olika pass som består av utbildningar, mini-kundcase, diskussionsrum och partnerpass. Mer information om vilka utbildningar du kan gå under Modelleringsforum kommer inom kort!

Nivå - Avancerad
Group

Vilka kan delta?

Modelleringsforum publik

På Modelleringsforum finner du användare från alla typer av verksamheter, branscher och delar av Sverige. Innehållet är anpassat så att det ska ge värde för alla deltagare, oavsett om ni nyligen infört 2c8 Apps i verksamheten eller om ni har arbetat i verktygen i flera år. Om du är en helt ny användare av 2c8 Apps så är konferensen ett perfekt tillfälle för dig att introduceras för en värld av verksamhetsmodellering. 

Plats

PLATS

Modelleringsforum 2024 kommer äga rum på Stockholm Waterfront. Vi kommer befinna oss i centrala Stockholm med tillgång till topplokaler. För er som reser så ligger detta precis vid centralstationen och till er som även behöver någonstans att sova finns det gott om alternativ i närheten.

Första kvällen på konferensen bjuds det på middag som sedan övergår i mingel, underhållning och dans för den som vill.  Båda dagarna kommer det serveras frukost, lunch och fika.

Stockholm Waterfront
Boende

Boende

För er som ska bo på hotell har vi tagit fram ett alternativ med rabatterat pris strax intill konferenslokalen. Notera att det finns begränsat antal platser på hotellet. Du måste boka hotellet innan 11-08-2024 för att ta del av rabatten. Sista datum för individuell bokning är 7 dagar före ankomst. Observera att alla tilläggsbokningar före och efter denna bokning skall bokas via www.radissonhotels.com eller via den individuella bokning på 08 5053 7246.

Radisson blue hotel room

Radisson Blu Waterfront Hotel

Radison Blu Waterfront Hotel ligger på Nils Ericsons Plan 4 i Stockholm, i samma lokal som Modelleringsforum kommer hållas i. Som deltagare på Modelleringsforum kan du klicka på denna länk där rabattkoden redan är angiven för att få rabatt:

Promotional code: SE561476
Pris inkl frukost 2945:- ink moms per natt

”En bra blandning av innehåll och proffsiga presentationer. Det finns något för alla!”

Citat från en deltagare under Modelleringsforum 2023

Anmälan

Om anmälan

Early Bird-erbjudande

Om du anmäler dig eller dina kollegor före den 1 maj så tar du del av det förmånliga Early Bird-erbjudandet för 7 900kr (ordinarie pris 8 900kr)!

Mängdrabatt

Om ni är flera från samma organisation/företag som önskar gå på Modelleringsforum så har vi även en mängdrabatt som ni kan ta del av. Om du anmäler 5 st eller fler (upp till 9 deltagare) får du 15% rabatt på hela köpet. Anmäler du 10 st deltagare eller fler får ni 30% rabatt på hela köpet. Erbjudandena går att kombinera, vilket innebär att om ni nyttjar mängdrabatten när Early Bird-erbjudandet gäller får du mängdrabatten på det redan rabatterade priset.

Om du är osäker på vilka personer från din organisation som ska delta på Modelleringsforum kan du i anmälningsforumuläret lämna fälten för deltagare tomma och återkomma med uppgifter kring dessa senast 12 augusti. Det är dock viktigt att du anger antalet deltagare från organisationen i anmälan så att ni får rabatterat pris.

OBS, mängdrabatten gäller enbart vid ett beställningstillfälle, vilket innebär att du måste ange mängden deltagare i anmälan för att ta del av mängdrabatten. Om flera från samma organisation anmäler sig separat gäller alltså inte mängdrabatten.

Anmälan stängs 26/8.

Se intervjuer från tidigare års Modelleringsforum

diamond icon

Sponsorer

Legacy AB, certifierad tjänstepartner till 2c8, är en guldsponsor av Modelleringsforum 2024.

Legacy AB specialiserar sig på att skapa ledningssystem och
genomför revisioner för att säkerställa ledningssystemens effektivitet. Legacy tillhandahåller intern stöttning, som samordning av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor samt bistår i organisationers digitaliseringsresa. Oavsett behov är de dedikerade att leverera högkvalitativa och skräddarsydda lösningar som möter deras kunders unika krav och utmaningar. Läs mer om Legacy här.

Under Modelleringsforum kommer du som deltagare ha möjlighet att träffa representanter från Legacy.

Digital Fox, partner till 2c8, är sponsor av Modelleringsforum 2024.

Digital Fox förenklar och digitaliserar processer i offentlig sektor. I systemet DF RESPONS omvandlar vi analoga, tidskrävande rutiner och arbetssätt till smarta, användarvänliga digitala processer inom verksamhetsområdena Medborgardialog, Skola & förskola, Vård & Omsorg samt HR & medarbetare.

I DF RESPONS kan ni bygga digitala flöden för de processer som ni har ritat i 2c8. Systemet är flexibelt och går snabbt att anpassa efter era behov och önskemål. Läs mer om Digital Fox här. 

Under Modelleringsforum kommer du som deltagare ha möjlighet att träffa representanter från Digital Fox.