Installation och tekniktjänster | 2c8
Installation och tekniktjänster

Installation och tekniktjänster

I licenspriset för 2c8 Apps ingår att vi stöttar eller genomför serverinstallationen över fjärrskrivbord eller webbmöte, där du själv bokar en tid som passar. Förutom det finns det fler tekniska tjänster som vi erbjuder våra kunder. Allt för att de som skall arbeta med verksamhetsutveckling och processkartläggning ska komma igång så fort som möjligt och för att vi är experter att installera och förvalta 2c8 Apps i olika miljöer.

Klientinstallation - Kundspecifik konfiguration

Vi kan sätta ihop en konfiguration efter kundens önskemål som direkt kan installeras av samtliga användare. Konfigurationen består av inställningar, profiler och regler för att ge modellörerna gemensamma förutsättningar i 2c8 Apps. 

Konfigurationen kan t.ex. innehålla exkluderande av funktionalitet som inte ska användas, vilka modelltyper som får användas eller vilka färger modellerna och webbpubliceringen får.

Serveradministration - Användare, rättigheter och serverförvaltning

Vi kan ta hand om er server som antingen står på plats hos er eller är driftad av oss. Vi utför då tjänster dels löpande och dels på begäran av er. Vi kan t.ex. administrera vilka användare som ska ha tillgång till vilket material och vilka rättigheter de har. Vi kan också säkerhetskopiera all er data på servern och om olyckan skulle vara framme återställer vi datan.

Drifttjänster - Verksamhetsutveckling i molnet

Att arbeta mot en server är ett måste för att nyttja vår fleranvändarfunktionalitet. Har ni inte möjlighet eller lust att installera, underhålla servrar eller databaser kan vi ha hand om driften för er server. Ni kan då direkt ansluta till serverrepositoryt och börja arbeta.

Boka gratis demovisning

2c8
  • en
  • sv