Installation och tekniktjänster - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Installation och tekniktjänster

Installation och tekniktjänster

I licenspriset för 2c8 Apps ingår att vi stöttar eller genomför serverinstallationen över fjärrskrivbord eller webbmöte, där du själv bokar en tid som passar. Ni kan även boka tid för serveruppgradering som vi kan utföra. Förutom det finns det fler tekniska tjänster som vi erbjuder våra kunder. Allt för att de som skall arbeta med verksamhetsutveckling och processkartläggning ska komma igång så fort som möjligt och för att vi är experter att installera och förvalta 2c8 Apps i olika miljöer.

Klientinstallation - Kundspecifik konfiguration

Vi kan sätta ihop en konfiguration efter kundens önskemål som direkt kan installeras av samtliga användare. Konfigurationen består av inställningar, profiler och regler för att ge modellörerna gemensamma förutsättningar i 2c8 Apps. 

Konfigurationen kan t.ex. innehålla exkluderande av funktionalitet som inte ska användas, vilka modelltyper som får användas eller vilka färger modellerna och webbpubliceringen får.

Drifttjänster - Verksamhetsutveckling i molnet

Att arbeta mot en server är ett måste för att nyttja vår fleranvändarfunktionalitet. Har ni inte möjlighet eller lust att installera, underhålla servrar eller databaser kan vi ha hand om driften för er server. Ni kan då direkt ansluta till serverrepositoryt och börja arbeta.

Webbhosting - enkel tillgång till webbserver för att publicera era modeller

webbhosting med 2c8 Apps

2c8 erbjuder drifttjänst för att publicera och ge tillgång till modeller via webb. Du som kund behöver varken fundera på att installera eller underhålla en egen webbserver. Beställ och få tillgång till inloggningsuppgifter för både publicering och läsning.