Skapa ledningssystem med 2c8 Apps | 2c8
Skapa ledningssystem med 2c8 Apps

Skapa ledningssystem med 2c8 Apps

Denna distansutbildning vänder sig till dig som har eller kommer få i uppgift att skapa ett ledningssystem. Det är en distansutbildning under fyra veckor vilket gör att du hinner praktisera det du lär dig varje vecka. Tanken är att man påbörjar sitt arbete med ledningssystemet under utbildningen och när utbildningen är slut har du både kunskap och ett påbörjat ledningssystem.

Du kommer under utbildningen få lära dig hur du kan bygga upp ledningssystemet och skapa översikter i form av matriser för såväl processer som hur krav från t.ex. standarder kan adresseras. På så sätt får du fram översiktliga matriser samtidigt som detaljer finns tillgängliga för att veta hur processer och aktiviteter ska genomföras. Under kursen kommer krav från ISO 9001 ligga som grund för exempel.

Distansutbildningen är uppdelad i fyra lektioner som utförs via webinar, dvs telefonkonferens med delad skärm, på vardera tre timmar. Mellan gångerna får du i uppgift att praktisera övningar i din egna organisation i era befintliga modeller. Handledaren finns tillgänglig att svara på frågor via mail under hela utbildningen.

Utbildningen sker på distans under 4 tillfällen á 3h, skulle du missa ett pass spelas det in och finns tillgängligt under utbildningen. Observera att utbildningen inte omfattar utbildning i ISO 9001, baskunskap krävs.

Se gärna en introduktion till att skapa ledningssystem med 2c8 Apps nedan.

Förutsättningar

Förberedelse

  • 2c8 Modeling Tool minst version 4.5 installerat
  • Tillgång till repository från egen verksamhet eller kopia på den samma
  • Möjlighet att använda GoTo-meeting som är skärmdelningsverktyget för utbildningen (testa här)

Tid

4 tillfällen á 2h

Kostnad

11 800 Kr


Kommande utbildningstillfällen

Det finns inga planerade utbildningstillfällen just nu. Hör av dig till oss på info@2c8.com eller 054-21 27 28 om du är intresserad.
2c8
  • sv