2c8 Lite Nivå 1 - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2c8 Lite Nivå 1

2c8 Lite Nivå 1

Denna grundutbildning riktar sig till dig som snabbt vill komma igång och få en genomgång av 2c8 Lite. Utbildningen är av ”HandsOn-karaktär”, vilket gör att du kommer få arbeta i verktyget under utbildningen.

Syftet med utbildningen är att du skall få förståelse för vilka möjligheter du har i 2c8 Lite, känna dig trygg med hur man skapar och förändrar samt använder sig av vår workflowfunktion för att förvalta, granska och godkänna verksamhetsmodeller.

Efter avslutad utbildning har du kunskap om:

  • Applikationens funktionalitet och gränssnitt för att bygga processmodeller
  • Hantering av objekt och modeller
  • Hur du länkar till dokument och information
  • Hur du delar modeller
  • Hur du använder dig av workflow

Utbildningen ges som onlineutbildning. Den är pedagogiskt uppbyggd i flera avsnitt och vi går igenom olika moment i varje avsnitt som du själv sedan får utföra själv i programmet. I slutet av varje avsnitt kommer ett litet kontrolltest där du får feedback på att du har förstått innehållet och är redo för nästa avsnitt. Du kan pausa när det går för snabbt, du kan repetera det som är klurigt och du kan gå tillbaka till avsnitt som du redan utfört under hela utbildningsperioden. Är ni flera från samma organisation som önskar gå utbildningen lärarledd, hör av er till oss på info@2c8.com eller 054-21 27 28.

Efter beställning får du ett konto för åtkomst till utbildningen.

Förutsättningar

Ingen tidigare process- eller verktygskunskaper behövs för att delta i denna utbildning.

Förberedelse

  • 2c8 Lite inkl. licens ska vara installerad på egen dator.
  • Minst version 5.3 installerad av 2c8 Lite.

Tid

Materialet är tillgängligt i 6 månader

Kostnad

2 400 Kr


Kommande utbildningstillfällen

Onlineutbildning

Via utbildningsplattform

Från bekräftelse av din anmälan får du tillgång till utbildningen i 6 månader via vår utbildningsplattform där du kan gå den när som helst i din egen takt. När din tid gått ut så kan förlängning av utbildningen med ytterligare 6 månader köpas för 50% av ordinarie pris.
Det finns inga planerade utbildningstillfällen just nu. Hör av dig till oss på info@2c8.com eller 054-21 27 28 om du är intresserad.
2c8