2c8 presenterar ny logotyp och grafisk profil - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2019-08-26

 

Vi är stolta över att presentera vår nya logotyp och grafiska profil. Vår tidigare logotyp introducerades när bolaget grundades 2006. Mycket har hänt sedan dess och det vill vi visa genom en modernisering.

Vi vill att vår nya grafiska profil ska återspegla 2c8 och det vi vill åstadkomma. Logotypen utgörs av en kub som för oss symboliserar vikten av att belysa verksamhetens alla sidor för att kunna förstå dess helhet. Genom att vända på kuben och granska alla sidor kan man få olika perspektiv av verksamheten, där allt från intressenter till interna processer hänger samman och har en betydelse. Namnet 2c8 är en förenkling av 2conciliate som är en ordlek med det latinska ordet conciliātus i presens. Ordet betyder att vinna, förena och medla vilket vi anser är effekten när vi möts runt grafiska modeller.

Det har under en längre tid pågått ett intensivt arbete kring att landa i den nya loggan och den nya grafiska profilen. Jag känner även att vi landat rätt i att prata om oss som 2c8, precis som vi gör kring våra produkter. Jag ser fram emot vårt nya utseende.” säger JanE Larsson, grundare och VD på 2c8.

Hädanefter kommer vår nya grafiska profil att vara en röd tråd genom programmen, hemsidan och all annan kommunikation. Är du partner till oss eller har du vår logotyp på ert intranät? Då finns den nya logotypen att hämta hem här.