Om oss - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Om oss

Om oss

2c8 (2c8 Business Solutions AB) är ett produktbolag som utvecklar och äger 2c8 Apps.

Missionen

Världens enklaste modelleringsverktyg

Historien

2c8 har sitt ursprung i verksamhetsutvecklande konsulter. Grundaren och VD:n JanE Larsson har arbetat med att visualisera verksamheter sedan slutet av 90-talet och då använt allt från enkla ritplankor till avancerade kartläggningssystem. Under denna tid uppmärksammades ett behov av ett enkelt modelleringsverktyg, då verksamheter trots stora investeringar inte nyttjade visualiseringen av processer och system.

Analysen var att verksamheter inte ville ta till sig verktyg som var komplexa och dyra. Detta var startskottet för drömmen om att skapa ett verktyg som var bättre än konkurrenternas men inte lika komplex och dyrt. 

Namnet

2c8 är en förenkling av 2conciliate som är en ordlek med det latinska ordet conciliātus i presens. Ordet betyder att vinna, förena och medla vilket vi anser är effekten när vi möts runt grafiska modeller. 

Loggan

Märket i vår logga föreställer en kub, vilket spelar på att verksamheten är som en kub som man kan betrakta från olika perspektiv. Vårt verktyg gör att dessa perspektiv kopplas samman. Man kan vrida på verksamheten som en kub och få en helhetsbild genom att man ser den sammanhängande informationen i olika perspektiv. 

Hämta vår logga i olika storlekar för pressutskick, intranätet eller något annat.

Fakta

  • Grundat 2006
  • Huvudkontor i Karlstad
  • Kontor i Stockholm och New York
  • Kunder i över 40 länder
  • Bolag i Sverige, Norge och USA
  • Lönsamt sedan starten

Besöksadress

Gustaf Anders Gata 7B
653 40 Karlstad
Sweden

Ringvägen 100
118 60 Stockholm
Sweden

Faktureringsadress

2c8 Business Solutions AB
MOTKOD: EY 7365567152511
Box 171
831 22 Östersund

Partners

Vi har två olika typer av parnerskap där vi drar nytta av varandra på olika sätt. Dels samarbetar vi med produktbolag för att dra nytta av integrationer, plugins och gemensamma lösningar för kunder. Vi samarbetar även med partners som använder våra produkter i konsultuppdrag vilket ger spridning av våra produkter och samtidigt ger kunder mer tillgänglig kompetens kring våra produkter och tjänster.   

Kunder

Vi har kunder i spridda branscher som använder 2c8 Apps för olika syften. För att få mer förståelse hur våra kunder använder 2c8 Apps kan du läsa våra kundcase. Är du intresserad av att se vilka kunder vi har i olika branscher kan du titta på vår kundlista.