Karriär - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Karriär

Karriär

Jobba hos oss

 Att jobba på 2c8 innebär att du blir en del av ett härligt och kunnigt gäng. Arbetsplatsen präglas av en hjälpsam kultur där vi tillsammans utvecklas och levererar kvalité till våra kunder. Hos oss på 2c8 erbjuds du flexibilitet i jobbet och vi har stor förståelse för varje individs livspussel. Vi tror starkt på att det ska vara roligt att gå till jobbet och att trivas med sina kollegor. Självklart gillar vi också en bra AW, resor och annat smått och gott. 

Vår vision är att vara det självklara valet för att visualisera, analysera och utveckla verksamheter! Vill du vara med?

 

2c8 är stolta att leva upp till de högt satta krav för vad som utmärker en god arbetsplats och har efter en grundlig utvärdering förärats certifieringen Great Place to Work. 

Varje år utför Great Place to Work® medarbetarundersökningar av 19,8 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 106 länder. 2c8 är en av dem.

"Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi är stolta över att leva upp till de höga krav som utmärker en attraktiv arbetsplats. Att alla ska trivas och ha det roligt på jobbet är en självklarhet här på 2c8."
Johan Christenson
VD

Lediga tjänster

Säljare

Plats: Karlstad

Utvecklare

Plats: Karlstad