Tjänster

Tjänster för stöd i alla faser

Utbilda dig i verktyg och metod

2c8 Modeling Tool är ett enkelt verktyg som man kan installera och köra igång med själv. Men för att få den bästa introduktionen till verktyget så rekommenderar vi alltid att man går vår grundutbildning i processmodellering. För den som vill fördjupa sig i verktygets funktioner och metod finns även flera fortsättningsutbildningar. Vi håller utbildningar i flera orter varje månad men åker lika ofta till våra kunder och håller utbildningar på plats. Läs mer om de olika utbildningarna här eller gå direkt till utbildningskalendern här.

Ta hjälp för att komma igång

2c8 Modeling Tool är ett enkelt verktyg för att du själv skall ha kompetens att processmodellera och skapa verksamhetsmodeller. Men för att få en snabb start hjälper vi till, oavsett om det gäller processcoachning, processkartläggning, ledningssystem eller processorienterad problem- och riskanalys. Kontakta oss för mer information om hur vi kan starta igång er processutveckling eller hur ni kan prova vår metod.  Läs mer.

Står du för showen så hjälper vi till bakom scen

2c8 Modeling Tool är ett enkelt verktyg och för att du skall själv kunna lägga tiden på att utveckla din verksamhet kan vi stötta dig med det tekniska… backstage… under huven. Vi har så klart överlägsen kompetens att installera och förvalta 2c8 Modeling Tool i olika miljöer. Läs mer om våra tekniska tjänster vid installation och förvaltning. Läs mer.

 

2conciliate Business Solutions