Partnerskap med LearningWell SW - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2020-06-02

Låt oss presentera vår nya partner – LearningWell SW

2c8 har inlett ett samarbete med LearningWell SW, som består av LearningWell-företagen i Karlstad och Helsingborg. LearningWell SW ägnar sig åt konsultverksamhet och produktutveckling med VD:n Tord Larsson-Steen i spetsen, ett välbekant ansikte för oss på 2c8. Tillsammans med LearningWell SW’s kunskaper kommer vi kunna leverera ett mervärde till kunder. Vi är mycket förväntansfulla över detta samarbete och ser fram emot resan tillsammans.

Om LearningWell:

LearningWell bygger it-system för kunder med unika behov. Företaget grundades 2003 och har kontor i fyra städer. Bland kunderna finns exempelvis SSAB, Nordic Medtest, Region Värmland, SCA och IKEA.

I maj 2020 slogs LearningWell-företagen i Karlstad och Helsingborg ihop under namnet LearningWell SW. Det nya företagets fokus är produktutveckling genom exempelvis TagWell, plattformen för automatiserad logistik och spårbarhet, som redan används av industrier, hamnar, terminaler och transportörer över stora delar av Sverige. Utöver detta bedriver man också konsultverksamhet.

 

          2c8