Vi söker fler utvecklare till Karlstad! - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2021-04-16

Det har blivit dags för oss på 2c8 att utöka vårt team med en till utvecklare till vårt kontor i Karlstad! Vi är historiskt ett litet produktbolag som under senaste året gått från fem till tio utvecklare. Vi har stora ambitioner framöver att både utveckla nya lösningar samt att utveckla och förbättra lösningarna vi redan har. För att lyckas med detta behöver vi bli ännu en till utvecklare!

Vi på 2c8 utvecklar ett verksamhetsmodelleringsverktyg som våra kunder för det mesta använder för att modellera sina verksamhetsprocesser och skapa ledningssystem. Våra användare är ofta verksamhetsutvecklare, kvalitetschefer, processägare och liknande. De använder våra verktyg för att skapa material som gör att medarbetarna i deras organisationer bättre förstår sin verksamhet och möjliggör att utveckla och förbättra verksamheten. Vi har drygt en tredjedel av alla Sveriges kommuner som kunder, många myndigheter och landsting och även företag inom de flesta branscher.

Vår vision är att vara det självklara valet för att visualisera, analysera och utveckla verksamheter!

 

Vad vi erbjuder

Vi är ett litet bolag med snabba beslutsvägar och stort individuellt ansvar. Du kommer att ingå i ett av våra utvecklingsteam med tre till fyra andra utvecklare. Våra team jobbar både med nyutveckling och underhåll av befintliga lösningar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra befintliga kunniga utvecklare, och tillsammans kommer ni att underhålla och utveckla vår produktsvit 2c8 Apps. Det innebär varierande uppgifter och du kommer att få vara involverad i hela kedjan från databaser till klientapplikationer.

När världen ser ut som vanligt är vi ett härligt gäng som gärna åker på konferensresor, har julfester och umgås över en spontan AW. Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag, 6 veckors semester och generös tjänstepension.

 

Tekniker vi använder

  • Java + Swing + Maven
  • Java EE
  • SQL server
  • MySQL
  • Versionshantering i git och subversion
  • Azure / Azure AD
  • Linux-miljöer
  • JavaScript, TypeScript, Angular

 

Vem du är

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom IT/data. Du är bekväm med och intresserad av att programmera i Java, gärna Swing och Maven. Du får gärna också ha erfarenhet av Java EE, SQL server och MySQL. Du trivs med frihet under ansvar, att ta eget ansvar och att arbeta i grupp. Meriterande om du är bekant med några av övriga tekniker som nämns ovan, men det viktigaste är att du är inte är rädd för att lära dig nya saker och att du är sugen på att vara med och bygga världens bästa verksamhetsmodelleringsverktyg!

 

Om du har frågor om tjänsten går det bra att höra av dig till tove@2c8.com.

Skicka CV och personligt brev till tove@2c8.com.