2c8 Lite 5.3 - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2022-05-09

Nu är 2c8 Lite version 5.3 släppt. För att börja använda version 5.3 av 2c8 Lite behöver din organisation boka en serveruppgradering.

Stöd för plugins i 2c8 Lite

Den stora förändringen i version 5.3 för 2c8 Lite är att det nu finns stöd för två olika plugin i programmet. Gemensamt för pluginen är att de installeras automatiskt för de som använder 2c8 Lite och inställningarna för pluginen görs i 2c8 Modeling Tool.

Stratsys

Stratsyspluginet har funnits tillgängligt länge för de med 2c8 Modeling Tool, men från och med version 5.3 kan användare som kör 2c8 Lite se Stratsys-ikonerna på kopplade aktiviteter samt sätta inställningar för modeller som publiceras till Stratsys.

Sharepoint-plugin

Vi har utvecklat ett API för våra dokument som gör att dokument kan laddas in från andra dokumentkällor på ett enkelt sätt. Det öppnar upp för att dokumenthanteringsystem bygger plugin till 2c8 för att dokumenten ur dessa system ska kunna hanteras i 2c8. Detta är precis vad vår partner Axalon har gjort. De har byggt ett plugin mellan 2c8 och Sharepoint för att kunna ladda in Sharepoint-dokument i 2c8 automatiskt. Hör av er till Axalon för demo och prisuppgifter.

Om du vill veta vad som är nytt i tidigare versioner hittar du alla release notes här.