Ladda ned

Ladda ned 2c8 Modeling Tool

2c8 Modeling Tool 4.5 RC 2 för Windows 7/8/10

Den här versionen är en RC/Release Candidate vilket innebär att den funktionsmässigt är fastställd, grundligt testad och supportad som en vanlig men kan innehålla mindre brister som inte identifierats. Ladda ner och kör MSI-paketet och följ sedan installationsinstruktionerna, tänk på att du inte kan arbeta mot en äldre serverversion med denna nya klient.

windows Hämta 2c8 Modeling Tool version 4.5 RC2 för Windows

2c8 Modeling Tool för MAC OS X 10.6 och senare

Ladda ner arkivet och kopiera sedan de två programfilerna till din applikationsmapp.

mac Hämta 2c8 Modeling Tool version 4.5.1 för Mac OS X
Hämta 2c8 Modeling Tool version 4.3.3 för Mac OS X

2c8 Modeling Tool 4.5 RC2 för MAC OS X 10.6 och senare

Den här versionen är en RC/Release Candidate vilket innebär att den funktionsmässigt är fastställd, grundligt testad och supportad som en vanlig men kan innehålla mindre brister som inte identifierats. Ladda ner arkivet och kopiera sedan de två programfilerna till din applikationsmapp, tänk på att du inte kan arbeta mot en äldre serverversion med denna nyare klient.

mac Hämta 2c8 Modeling Tool version 4.5 RC2 för Mac OS X

Visa alla nedladdningar

Testa 2c8 Modeling Tool

Vill du utvärdera programmet kan du beställa en testlicens här

2c8 Serverfunktionalitet

Med hjälp av 2c8 Serverfunktionalitet kan flera användare arbeta samtidigt mot en uppsättning repositories och ha tillgång till samma modelluppsättningar. 2c8 Serverfunktionalitet krävs också för 2c8 Workflow.

Produkten kan installeras på Windows eller Linux operativsystem och lagra informationen i Microsoft SQL eller MySQL databashanterare.

Kontakta oss för mer information

Om du inte behöver fleranvändarstöd eller lagring av dina repositories på server räcker det om du endast installerar klientprogramvaran ovan på din dator.