Ladda ned

Ladda ned 2c8 Apps

Observera, om ni laddar ner den nya versionen innebär det att er 2c8 Serverfunktionalitet måste uppgraderas till 5.0. Notera då att alla i organisationen måste uppgradera sina 2c8 Modeling Tool och 2c8 Lite till version 5.0 för att kunna arbeta mot server. Boka serveruppgradering här.

2c8 Modeling Tool för MAC OS X 10.6 och senare

Ladda ner arkivet och kopiera sedan de två programfilerna till din applikationsmapp.

mac Hämta 2c8 Modeling Tool version 5.0.8 för Mac OS X
Hämta 2c8 Modeling Tool version 4.5.8 för Mac OS X

Visa alla nedladdningar

Testa 2c8 Modeling Tool

Vill du utvärdera programmet kan du beställa en testlicens här

2c8 Serverfunktionalitet

Med hjälp av 2c8 Serverfunktionalitet kan flera användare arbeta samtidigt mot en uppsättning repositories och ha tillgång till samma modelluppsättningar. 2c8 Serverfunktionalitet krävs också för 2c8 Workflow.

Produkten kan installeras på Windows eller Linux operativsystem och lagra informationen i Microsoft SQL eller MySQL databashanterare.

Kontakta oss för mer information

Om du inte behöver fleranvändarstöd eller lagring av dina repositories på server räcker det om du endast installerar klientprogramvaran ovan på din dator.

2conciliate Business Solutions