Säljare till 2c8 - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Säljare till 2c8

Säljare till 2c8

Vi expanderar vårt team och söker nu en passionerad och målinriktad säljare som kan bidra till vår fortsatta tillväxt. Som säljare på 2c8 kommer du att spela en central roll i att driva vår försäljning framåt och utveckla varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med en resultatorienterad inställning och stark förmåga att skapa och upprätthålla affärsrelationer. Du ska ha god förmåga att effektivt identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter, samt en vilja att leverera resultat och göra en skillnad i teamet.

Din erfarenhet inom IT och förståelse för SaaS-lösningar kommer att vara en stor tillgång i denna roll, även om det inte är ett absolut krav. Vi värderar dock starkt sådan bakgrund då den bidrar till en djupare förståelse av våra produkter och våra kunders behov.

Vad blir du en del av?

På 2c8 finner du en arbetsmiljö där idéer frodas och kreativitet uppmuntras. När vi arbetar tillsammans mot våra gemensamma mål ser vi också till att ha roligt längs vägen. Kom till oss och upplev glädjen i ett lagarbete där varje bidrag är viktigt och varje ögonblick är en möjlighet att lära, växa och ha roligt tillsammans.

Är du redo för en ny utmaning och vill vara en del av ett dynamiskt team där din insats verkligen gör skillnad? Kontakta vår Sales Manager William Lännbjer för mer information eller för att skicka in din ansökan.

Telefon: +46706151994

E-post: william@2c8.com

Vill du veta mer om hur det är att jobba på 2c8? Klicka här!