Mjukvaruutvecklare till produktbolag - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Mjukvaruutvecklare till produktbolag

Mjukvaruutvecklare till produktbolag

Vi på 2c8 söker nu utvecklare till ett av våra härliga utvecklingsteam. Vi söker främst dig med erfarenhet och intresse kring säkerhet men vi har breda behov av alla typer av mjukvaruutvecklare.

Det har blivit dags för oss på 2c8 att utöka teamet med utvecklare till vårt kontor i Karlstad! Vi är ett Karlstadbaserat produktbolag som har stora ambitioner framöver att både utveckla nya lösningar, samt förbättra de lösningar vi redan har. För att lyckas med detta behöver vi bli fler utvecklare!

2c8 äger och utvecklar verksamhetsmodelleringsverktyget 2c8 Apps. Verktyget används av våra kunder för att modellera sina verksamhetsprocesser och skapa digitala ledningssystem. Vi har applikationer för både desktop och webben, med siktet inställt på att bli helt webb-baserade inom några år. Våra användare finns i alla olika branscher, länder och sektorer där tillämpningarna är många. För att stödja våra ambitioner att gå mot en webb-tjänst behöver vi nu rekrytera utvecklare, främst för att säkerställa att våra interna system fungerar, både med avseende på tillgänglighet, konfidentialitet och integritet. 

Vad vi erbjuder

Vi är ett bolag med snabba beslutsvägar och stort individuellt ansvar. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med tre andra utvecklare. Teamet är helt nyskapat vilket gör att det finns ett stort utrymme att vara med och forma sina arbetsuppgifter utefter de behov som finns. Behoven fokuseras kring frågor som integrationer, säkerhet och produktionssättning och kan konkret handla om installationsverktyg, migreringsverktyg, integrationer mot partners, penetrationstester och i samråd med DevOps-funktioner tillse att vår driftmiljö har ett ännu bättre skydd mot olika typer av attacker.

Du kommer att arbeta i hela kedjan från kravställning till implementation och produktionssättning. Arbetsuppgifterna kommer att vara breda, från databaser till klientapplikationer och webbtjänster.

Teamet stöttar även vår support vid tekniskt komplexa ärenden vilket ger dig möjlighet att sätta dig in i och lära dig om samtliga våra delar av vår produkttsvit och tekniska infrastruktur.

Förutom bra stämning, härliga kollegor och nya luftiga lokaler erbjuder vi generöst friskvårdsbidrag, 6 veckors semester och generös tjänstepension.

Tekniker vi använder

* Java

* Jakarta EE

* Spring

* TypeScript + Angular

* SQL server

* MySQL

* Versionshantering i git

* Azure / Azure AD

* Linux-miljöer

Vem du är

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom datavetenskap, och du kan komma direkt från skolan eller ha jobbat några år. Du är bekväm med och intresserad av att utveckla i Java, både för frontend och backend. Du får gärna ha erfarenhet och/eller intresse av säkerhetsrelaterat utvecklingsarbete (OIDC, SAML, SCIM, LDAP, OWASP) men vi ser också positivt på kunskaper inom Jakarta EE, SQL server och MySQL. Du är nyfiken, trivs med frihet under ansvar, att ta eget ansvar och att arbeta i grupp. Meriterande om du är bekant med några av övriga tekniker som nämns ovan, men det viktigaste är att du är inte är rädd för att lära dig nya saker och att du är sugen på att vara med och bygga världens bästa verksamhetsmodelleringsverktyg!

Ansökan

Vi vill veta mer om dig! Skicka in CV och personligt brev till per-erik@2c8.com för att ansöka om tjänsten. Vi ser fram emot att höra från dig!