Tema: Kommunprocesser – 2c8 och Stratsys på turné. - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2019-08-28

Den 10 september är det dags för en förmiddag i Hässleholm tillsammans med oss på 2c8, Stratsys, Burlövs kommun och Östra Göinge kommun. Du kan ta del av spännande presentationer, lärorika kund-case och även diskutera möjligheter för er.

Lyssna bland annat när Ulrika Dahlberg på Östra Göinge kommun delar med sig av deras erfarenheter kring processkartläggning, utmaningar de mött och hur de arbetar med processer idag.
Mette Davidsson, kvalitetsstrateg på Burlövs kommun kommer finnas på plats för att tala under temat: “Ett ledningssystem efter dina förutsättningar”. Hon kommer att berätta om deras resa från workshops till utformandet av nya arbets- och angreppssätt i ledningssystemets olika delar. Under dagen kommer du också få en inblick i hur du kan underlätta arbetet med egenkontroller med hjälp av inrapportering och sammanställning i Stratsys. Vi kommer även presentera Nacka kommuns framgångsrika arbete med deras ledningssystem för den sociala omsorgsprocessen.
Följ med på kommunernas resa mot deras ledningssystem och ta del av motgångar, framgångar och lärdomar dragna längs vägen.

Varmt välkommen till en förmiddag i Hässleholm med fokus på kommuner och dess processer!

Läs mer och anmäl dig här.