Partners - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Partners

Partners

Det finns flera möjligheter till att bli partner med 2c8. Sedan starten har vi samarbetat med partners för att utveckla och sälja 2c8 Apps. Vi erbjuder två sorters partnerskap; tjänstepartnerskap och produktpartnerskap.

Tjänstepartner

Våra tjänsteparners använder 2c8 Apps för att addera värde till tjänsterna de erbjuder. Våra partners inkluderar management konsulter, ERP konsulter, affärssystemsleverantörer och många andra. Genom att använda 2c8 Apps levererar våra partners mer värde till sina kunder genom visualisering av deras verksamheter, processer, arbetsgång, relationer etc. Många av våra partners kunder köper licenser för 2c8 Apps och utbildning för att själva kunna fortsätta använda verktygen.

Produktpartner

Produktpartners är företag som utvecklar andra programvaror och applikationer som kan integreras och komplettera 2c8 Apps. Våra nuvarande produktpartners gör 2c8 Apps mer mångsidigt och användbart för våra kunder genom att öka användbarheten, samtidigt som det ger deras egna kunder mer värde.

Bli partner

Har du en produkt eller tjänst som skulle fungera bra tillsammans med 2c8 Apps och du tror att ett partnerskap skulle ge nytta för båda dina och våra kunder? Vi vill höra från dig!

Våra partners