2c8 Lite 5.4 - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2022-07-04

Konto för att logga in

I och med version 5.4 av 2c8 Apps introducerar vi 2c8 Portal för hantering av användare och licenser. Detta innebär att du som 2c8 Lite-användare kommer att få ett konto 2c8-konto efter uppgradering till 5.4. I 2c8 Portal kan du dels logga in för att se vilken produkt du har och vilka som är administratörer i din organisation. Du kan också byta dina egna kontaktuppgifter och ditt eget lösenord, eller återställa ditt eget lösenord om du glömt bort det. Det betyder också att när du startar någon av våra produkter kommer du ombes att logga in, och du kommer istället slippa logga in när du ansluter till er server. Applikationen kommer nu att känna igen dig och baserat på ditt 2c8-konto se till att du får tillgång till korrekt server.

 

2c8 Approve och förvaltning av modeller

2c8 Approve är den kostnadseffektiva webbappen för de inom verksamheten som enbart ska godkänna, granska och lämna feedback på era modeller. Fokus för webbappen är att involvera processägare, chefer eller andra liknande roller, utan behovet av en licens i varken 2c8 Modeling Tool eller 2c8 Lite.

Alla användare av 2c8 Lite kommer att få tillgång till 2c8 Approve automatiskt för att kunna granska och godkänna modeller genom den nya webbappen. 2c8 Approve kommer att fortsätta utvecklas för att göra upplevelsen av att granska, godkänna och lämna feedback på era modeller ännu bättre. Webbappen nås både genom de installerade applikationerna och separat i en webbläsare. Den fungerar lika bra på mobiltelefon som på datorn vilket innebär att du kan granska och godkänna modeller när som helst, vart som helst och att förvaltningsflödet blir mer effektivt.