Uppgradera till 5.4 utan server - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Uppgradera till 5.4 utan server

Uppgradera till 5.4 utan server

Om du har 2c8 Modeling Tool utan serverfunktionalitet kan du nu boka en tid för att uppgradera till version 5.4 i kalendern nedan. Du behöver göra detta eftersom vår support behöver aktivera er 2c8 Portal i samband med att ni installerar den senaste versionen. Läs igenom nedan information innan du bokar din uppgradering. Det är självklart kostnadsfritt för dig utan server att uppgradera till den senaste versionen.

Installation

Nedan finner du länkar till den nya installationsfilen för 2c8 Modeling Tool som krävs i och med version 5.4, både för Windows och för Mac. Administratörsrättigheter på datorn krävs för att installera programmet. Om du saknar administratörsrättigheter på din dator kan du kontakta din IT för installation. Programmet behöver alltså installeras i samband med tiden som du bokar i kalendern längre ned på denna sida. Detta eftersom version 5.4 inte går att köra med den gamla installationen, och vice versa.

2c8 Modeling Tool för Windows
2c8 Modeling Tool för Mac 

Om ni har en brandvägg som hindrar utgående trafik behöver ni öppna upp för as.2c8.com och idp.2c8.com på port 443, vilket oftast sköts av er IT. Läs mer om detta i dokumentet “System requirements 5.4“. Efter denna installation kommer du få automatiska programuppdateringar, vilket innebär att ingen ominstallation av programmet krävs för att ta del av kommande versioner. 

Bokning och aktivering

I kalendern nedan finns tillgängliga tider måndagar på eftermiddagen. Beräknat driftstopp under uppgraderingen är 4 timmar, då vi kommer uppgradera flera kunder under den avsatta tiden.

Du kommer under denna eftermiddag få ett aktiveringsmejl skickat till din e-post där du aktiverar ditt 2c8-konto. Du kan då installera ovan installationsfil och logga in i 2c8 Modeling Tool med användarnamn (din e-postadress) samt lösenordet du valt.

I samband med din bokning som görs nedan uppmanar vi dig att fylla i e-postadressen på den användare hos er som ska vara 2c8 Portal-administratör (hantera licenser och användare).

Kontakta support@2c8.com om du har några frågor.