Nu har vi släppt version 5.3 av 2c8 Apps! - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

2021-06-02

Nu finns version 5.3 tillgänglig! Du som har installerat launchern och inte någon serverfunktionalitet borde redan ha fått den senaste versionen. Du kan kolla om du har den senaste versionen genom att klicka på “Hjälp” – “Om” i programmet. Du som har serverfunktionalitet kan boka din serveruppgradering i vår kalender. Se till att boka in uppgraderingen så snart som möjligt.

Den största nyheten med version 5.3 är den nya, förbättrade webbprofilen. Det är nu enklare och snabbare än någonsin att publicera ett användarvänligt och tillgängligt material för att visas på både dator och mobiltelefon/surfplatta. Vi har gjort en “Kom i gång”-guide så att du snabbt och enkelt ska komma igång med användningen av den nya webbprofilen. Du kan också läsa kapitel 16.1 i vår uppdaterade användarmanual för att lära dig mer om hur den nya webbprofilen fungerar.

Vill du ha hjälp av oss med att sätta upp era inställningar i den nya webbprofilen? Vi kan utifrån er gamla webbprofil skapa en ny webbprofil i version 5.3 som ni sedan importerar för att snabbt och enkelt komma igång med den nya publiceringen. Vi sätter upp ett gemensamt möte där vi tillsammans går igenom vad som är gjort och hur ni arbetar vidare. Låter det som något för er? Kontakta info@2c8.com så berättar vi mer!

Vill du läsa mer om vad som är nytt i den senaste versionen av 2c8 Apps? Kolla in Release Notes för version 5.3 här!