Frukostseminarie - 2c8 Apps 5.4 - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Frukostseminarie – 2c8 Apps 5.4

Frukostseminarie – 2c8 Apps 5.4

 

Information gällande behandling av personuppgifter

Under frukostseminariet uppstod det frågor gällande säkerhet och behandling av personuppgifter. Först och främst så kommer 2c8 Portal inte att förändra någon typ av hantering gällande era användares uppgifter mot hur det har varit tidigare.

De uppgifter vi hanterar gällande era användare (se nedan) är något som användarna godkänner när de aktiverar 2c8 licensen på sin dator och något som vi behöver ha tillgång till för att fullgöra den tjänst som vi levererar. När användaren aktiverar sin personliga licens får de alltså samtycka till att vi lagrar detta. Återigen, det här är ingenting som kommer att förändras i och med version 5.4 och lanseringen av 2c8 Portal.

De uppgifter vi hanterar är följande:

Avdelning
Datornamn
Land
E-postadress
Namn
Telefonnummer
Windows-användarnamn

Om ni har 2c8 server on-prem hos er, så har vi på 2c8 inte tillgång till ert material och ni ansvarar själva för lagring av material och uppgifter.
Eftersom vi, precis som tidigare, inte hanterar några uppgifter som ligger på er server krävs då heller inget PUB-avtal. Ett PUB-avtal är alltså enbart relevant för kunder som har sin server hos oss på 2c8.

Du kan läsa mer om hur personuppgifter behandlas i vår integritetspolicy. Du kan också läsa mer om när vi upprättar ett personuppgiftsbiträdesavtal här.

Vid frågor gällande GDPR och PUB-avtal, kontakta gdpr@2c8.com.