Konsultstöd - 2c8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

Konsultstöd

Konsultstöd

2c8 är ett produktbolag som även hjälper kunder med konsulttjänster berörande 2c8 Apps och dess lösningar. Våra konsulter har tillsammans lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och är behjälpliga ute hos kund inom flera olika tillämpningsområden. 

Timbank

Du som kund har möjligheten att införskaffa en timbank med någon av våra konsulter där de hjälper er med ert arbete. Vi är behjälpliga inom allt från uppstart av arbete, coaching och workshops, till inställningar eller att bygga snygga startsidor.

Vill du veta mer om timbanken? 

Kontakta oss

Nedan kan du läsa mer om de olika områden där våra konsulter stöttar men även färdiga lösningar som underlättar ert arbete:

GDPR

Dokumentera i vilka processer och aktiviteter som ni behandlar personuppgifter, laglig grund för behandling av personuppgifter eller vilka typer av personuppgifter som behandlas. Våra konsulter hjälper er att använda fält, ta ut listor, matriser och mycket mer för att underlätta ert GDPR-arbete.

Arkivredovisning

Få hjälp med er processorienterade arkivredovisning i 2c8 Apps och visualisera era verksamhetsprocesser samt de handlingar som ingår i dem. Få ut detaljerad data om er arkivredovisning utifrån ett process- och verksamhetsperspektiv.

Ledningssystemspaket

Det vanligaste användningsområdet för 2c8 Apps är att skapa digitala ledningssystem. För att snabbt och enkelt komma igång med ert ledningssystem så har 2c8 tagit fram ett ledningssystempaket som är skapat efter ISO 9001 ramverk. 

ISO-krav i 2c8 Apps

Kravpaketet hjälper er att snabbt komma igång med att adressera krav direkt i era modeller och få en översiktlig matris som visar vilka krav som ställs och var i verksamheten ni förväntas ha förmågan att uppfylla kraven.

Workshop

Att arbeta med 2c8 Apps i Workshops är ett effektivt sätt att skapa samsyn inom organisationen och få med alla perspektiv i er kartläggning. Våra konsulter har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans med kunder i Workshops för att kartlägga deras verksamheter.

Uppstart

Att komma igång med kartläggningen på rätt sätt är ofta den viktigaste delen i arbetet. Våra konsulter har lång erfarenhet av uppstarter och kan hjälpa er att på bästa sätt komma igång med ert arbete. En bra grund att stå på skapar också förutsättningar för ett fortsatt framgångsrikt arbete i 2c8 Apps.